lauantai 29. syyskuuta 2012

Numerokuvat #005: 30

Blogi on viettänyt pientä hiljaiseloa tässä kaiken muun kiireen jaloissa. En kuitenkaan ole kadonnut minnekään, tarkoitus aktivoitua jahka vaan suinkin ehtii.

Olen nyt tovin seurannut Numerohaastetta, mutta osallistunut en ole. Ja ihan siitä syystä, etten ole ehtinyt tai keksinyt niin yhtikäs mitään haastevastaukseksi kelpaavaa kuvattavaa. Mutta nyt, nyt on minun aikani ottaa osaa! Vaikken mihinkään muuhun numeroon vastausta keksisi, niin tämän kertaiseen haastenumeroon aihe oli valmiina jo kun Numerohaasteeseen ensimmäisen kerran tutustuin (siksi olenkin näin suht salamana osallistumassa ;) ). Ja numerohan tälle viikolle on 30. Vastaukseni alla.




Kuten kuvasta näkyy, olisi tämä kuva ja aihe sopinut kyllä jo viime kierroksellekin, jolloin numerona oli sattumoisin 9. Kuva on omasta vihkisormuksestani, joka on koristanut vasenta nimetöntäni huomenna 30.9. tasan kuusi vuotta ♥



14 kommenttia:

  1. Onnea kuusivuotishääpäivällenne! Siinähän niitä osallistumisia tuli hienossa kuvassa ja kahden kierroksen edestä! Kiva kun ehdit mukaan!

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos sekä onnitteluista että kommentista! :)

      Poista
  3. Hieno kuva ja hääpäivä! Onnea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän, sekä onnitteluista että kommentista! :)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Sekä onnitteluista että kommentista suuri kiitos! :)

      Poista
  5. Onnea hääpäivän johdosta. Sattuipa sopivasti kohdalle.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!