tiistai 9. lokakuuta 2012

Numerokuvat #006: 14

Jaahas, tällä kertaa Numerohaasteeksi heitettiin nro 14. Kyllä tätä vähän piti pohtia, mutta yllättävän kivuttomasti lopulta löytyi. Ihan kasvojen eteen heitettiin 14 kappaletta...




...lautarivejä. Löytyi etsimättä, sattumalta meditointireissullani (lue: kuvausreissullani). Mitenhän tulinkin laskeneeksi, mutta hyvä kun näin kävi :)

Ja nyt sitten, jos joku on näillä nurkilla liikkunut (ja hiukan osaisin odotella, että joku on ;) ), varmasti sillan tunnistaa. Heti vaan kättä ylös!






10 kommenttia:

  1. En oikeesti tunnista siltaa, mutta deja vu-ilmiön se aiheutti silti, juuri tuosta kuvakulmasta. Tykkään sompailla GoogleView:ssa ja jossain Kanadassa näin samantapaisen. Isomman kyllä, autolla ajettavan.
    Hieno kuva ja vastaus haasteeseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, Sanna! Onneksi tämän sillan nähdäkseen ei tarvitse reissata ihan Kanadaan saakka :) Voin myöhemmin paljastaa missä silta sijaitsee, mutta odottelen ensin, josko joku tunnistaisi..!
      GoogleView on kyllä aika hauska, itsekin sillä tullut joskus katseltua ulkomaitakin. Ihan huippu se on, kun on menossa ennestään vieraaseen paikkaan, voi etukäteen katsella minkä näköiseen ympäristöön pitäisi päätyä.

      Poista
  2. Hiano kuva, tossa kaiteella vois hetken nököttää kattomassa, mitä siäl alapualel oikke tapahtuu..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistas, Mustavaris! Täytyykin ensi kerralla ottaa kuvaa sillalta alaspäin. Joskin muunlaista kuvaa sillan alapuolelta jo olen ottanutkin, lähipäivinä blogiin tulossa :)

      Poista
  3. joo, hienosti löydetty :-)ja hyvän kuvan sait sillasta

    VastaaPoista
  4. lautoja on hyvässä rivissä sopiva määrä - tärppi tämäkin

    VastaaPoista
  5. Hyvä löytö ja tutunnäköinen silta, mutta maisema taustalla ei täsmää siihen paikkaan, mikä minulle tuli mieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, TeeTee! Olisit ihmeessä veikannut, ei tiedä jos kuitenkin olisi ollut ajattelemasi silta ;) No, paljastan tosiaan myöhemmin missä kyseinen paikkaa ja siltä sijaitsee.

      Poista

Kiitos kommentistasi!