perjantai 26. lokakuuta 2012

Numerokuvat #008: 17

Numerokuvissa tällä kertaa arvottuna lukuna 17. Minulla olisi ollut mielestäni kiva kuvausidea, joka ei nyt kuitenkaan sitten toteutunut :-/ Piti keksiä jotakin muuta ja tässä se muu sitten olisi.




Kuva otettu eilen aamulla, joka oli tänä syksynä toinen omin silmin näkemäni (ja kameran avuin tallentamani) selkeä kuura-aamu. Ensimmäisen aamun kuura-kuvia täällä ja tästä toisestakin tulossa lisää kuvia, kunhan tässä kaiken kiireen keskellä ehtii.

Ja ruusun terälehtiä on 17, tästä onnistuu laskeminen paremmin, jos joku haluaa tarkistaa ;)



Eilisen kauniin, kuulaan kuura-aamun jälkeen tuli talvi. Tarkalleen ottaen noin vuorokausi sitten 1,5 tunnin sisällä. Tänään aamulla ulkona näyttikin tältä:




Kuvasta ei täysin välity lumen määrä, arviolta sitä on noin kymmenisen senttiä. Kaunista on ja minä sekä lapset olemme innoissamme lumesta, mutta hiukan ikävämpää oli miehen kannalta, jonka piti mennä aamulla autolla töihin. Tietenkään ei oltu vaihdettu vielä renkaita ja koska miehen työhön sisältyy paljon ajamista, lähti hän vaihtamaan niitä sitten puoli viiden aikaan aamulla... No, onpahan nyt vaihdettu sitten.



p.s.
Huomasitte ehkä blogini yläosassa Unescon ja Alwaysin yhteistyömainoksen? Klikkailkaa ilmeessä mainosta, pääsee tekemään todella helposti päivän hyvän työn :) Eikä kyse ole tällä kertaa rahan lahjoittamisesta, ainoastaan klikkauksen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!