perjantai 15. maaliskuuta 2013

Makroviikko #95: jokin pieni esine

Jaahas, sainpa sittenkin jotakin aikaiseksi. Tovi meni taas miettiessä, millä kuvalla vastaisi tämän kertaisee makroviikko-haasteeseen, joka siis kuului "jokin pieni esine". Ongelmaksi ei muodostunut se, etteikö pieniä esineitä löytyisi: lapsiperheessä, jossa äiti ja lapset jakavat yhteisen hamstraamisinostuksen, pienistä esineistä ei ole pulaa! Ei kaikesta krääsämäärästä huolimatta ollut löytyä mitään sellaista pientä kuvattavaa, jonka koin itse mielenkiintoiseksi kuvattavaksi. Viimein löytyi jotakin, joka paremman puutteessa sai toimia valokuvamallina.




Tämä kapistus irtosi hiljan - uskokaa tai älkää - paidastani. Löytyi makuuhuoneen lattialta ja hetken aikaa kesti yhdistää esine oikeaan paikkaan. Nyt se ihmettelee tuolla, mikä tulevaisuus sitä odottaa. Kyllä en aio sitä paitani hajonneeseen kiristyssysteemiin enää tunkea, eläköön vapaana.






7 kommenttia:

  1. Hieno makro tästä 'kapistuksesta'.

    VastaaPoista
  2. Olisipa mukava kuulla, missä ihmeen kohdassa puseroa tuollainen vieteri on ollut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jousi on peräisin paidan helmassa olevasta kiristysjärjestelmästä. Ei aavistusta, millä nimikkeellä tällaista virallisesti kutsutaan, mutta siis sellainen muovinen "nappula", josta painamalla ja liikuttamalla helmassa oleva naru joko kiristyy taikka löystyy. Tällaisiahan löytyy myös kengännauhoista toisinaan.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kyllä, juurikin näin :) Sieltä nappulan sisältä pudonnut mokoma. Oli kai tosin vain ajan kysymys, nappula itse kun on ollut jo pidemmän aikaa murtunut rikki.

      Poista
  4. Oho, empäs tiennyt että näitä löytyy niiden nappuloiden sisältä! Mahtaa olla tosi pieni :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!